TWI -systematisk kompetenceudvikling

Systematisk arbejde med kompetenceudvikling er en forudsætning for at arbejdsprocesserne forløber optimalt. I vores del af verden forudsætter vi at vi i forbindelse med rekrutteringen  får de nødvendige kompetencer, hvorfor oplæring på jobbet spiller en mindre rolle. Der kan imidlertid opstå situationer, hvor det er åbenlyst at dette ikke er tilfældet. En sådan situation opstod i USA under 2. verdenskrig, hvor kvinderne pludselig skulle erstatte mændene i krigsproduktionen. Behovet for "on the Job Training" var markant - så man udviklede en metode- Training with in Industri. eller TWI.  Ligeledes har man i Japan en lang tradition for løbende kompetenceudvikling på jobbet. Dette sker i et øvelokale - en Doujo.

I dette kursus introduceres du til værktøjet TWI (Training within Industri) samt Doujo konceptet. Begge værktøjer der anvendes bredt til udvikling og vedligeholdelse af kompetencer.

På kurset gennemgår du:

1. Den samlede proces i TWI
2. Opstilling af lederforventninger og værdier
3. De 3 TWI moduler
4. De konkrete TWI aktion kort
5. Doujoen indretning og funktion

Kurset er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Undervejs kan du kommunikere med medstuderende. Kurset afsluttes med certifikat.

Når man har gennemført kurset vil man være i stand til at anvende de 2 metoder.

Pris  99 kr . For denne pris får du  adgang til uddannelsen i 8 uger fra første log in. Betalingen sker gennem Paypal  med almindelige betalingskort. Dette sikre dig direkte adgang umiddelbart efter betaling.

Praktisk info ved tilmelding gennem Paypal:

Klik venligst på tilmeldingsknappen nedenfor for at tilmelde dig. Bekræft din oprettelse, ved at klikke på det link, som du modtager på mail ved oprettelse. Du kommer herefter tilbage til denne side, hvor dit  betalingslink er under nedenstående  tilmeldingslink. Når du derefter har betalt med kreditkort eller via PayPal får du automatisk adgang til kurset. De følgende gange du skal ind på kurset skal du klikke på - adgang -  ovenfor. se nærmere her -  Betalingsvejledning.wmv