Få overblik over Lean.

Her er Sakichi Toyoda. Han var søn af grundlæggeren  af TOYODA og en frontkæmper for udvikling af TPS - Toyota Production System - som vi i vesten kalder Lean. De startede med at producere bomuldspindemaskiner ude på landet i Japan for næsten 100 år siden. Nu bruges de samme principper på verdensplan på tværs af sektorer

I dette kursus får du et generelt overblik over Lean. Vi ser på historien, principperne , de væsentligste værktøjer samt ikke mindst- brugen af Lean i forandringsprocesser.

I kurset  får du en generel indføring i Lean. Der indledes med en historisk gennemgang. Delvis fordi historien er interessant, delvis fordi man skal kende historien for at forstå, hvorfor Lean er så forskellig fra al anden metode til at forbedre arbejdsgange. Endvidere introduceres nogle af de hoved værktøjer man anvender i Lean. Endelig sættes Lean arbejdet ind i en organisatorisk ramme med fokus på ledelse og forandring. 

Kurset er velegnet til dig der gerne vil lærer den samlede Lean verden at kende inden du eventuelt skal deltage i lokale projekter eller gånærmere ned i konkrete værktøjer.

Kurset tager samlet ca.  3 time.  Du har adgang i 8 uger fra tilmelding.

Pris: 99 kr. incl. moms

Praktisk info ved tilmelding:

Klik venligst på tilmeldingsknappen nedenfor for at tilmelde dig. Bekræft din oprettelse, ved at klikke på det link, som du modtager på mail ved oprettelse. Du kommer herefter tilbage til denne side, hvor dit  betalingslink er under nedenstående  tilmeldingslink. Når du derefter har betalt med kreditkort eller via PayPal får du automatisk adgang til kurset. De følgende gange du skal ind på kurset skal du klikke på - adgang -  ovenfor. se nærmere her -  Betalingsvejledning.wmv